Сторми Даниелс заяви, че е абсолютно“ готова да свидетелства в наказателния

...
Сторми Даниелс заяви, че е абсолютно“ готова да свидетелства в наказателния
Коментари Харесай

Сторми Даниелс обяви, че не иска Тръмп да лежи в затвора

Сторми Даниелс съобщи, че е „ безусловно “ подготвена да свидетелства в наказателния развой против Доналд Тръмп в Ню Йорк, сподели тя в изявление за Пиърс Морган, представено от

Stormy Daniels is “absolutely ” willing to testify in Donald Trump’s New York criminal trial, she said in an interview with Piers Morgan, her first comments since the former president pleaded not guilty
— CNN (@CNN)
Това са първите ѝ коментари, откогато Тръмп пледира  " почтен " по 34-те предявени му обвинявания, едно от които е за подправяне на документи за укриване на " пари за безмълвие ", платени на някогашната порнозвезда Сторми Даниълс. 

„ Да ме извикат и да ме слагат на свидетелската пейка, легитимира моята история и това коя съм аз. И в случай че не го създадат, ще бъде все едно ме крият “, сподели Даниелс в изявлението, излъчено в четвъртък пред TalkTV’s.

„ Така хората автоматизирано биха си казали „ О, тя не е добър очевидец, тя не е надеждна. “

„ Значи няма подозрение, че в случай че ви помолят да свидетелствате, ще свидетелствате? “, попита Морган Даниелс.

„ Абсолютно “, безапелационна бе тя.

Във вторник Тръмп пледира " почтен " по 34-те обвинявания, които му бяха повдигнати в наказателния съд в Манхатън. Прокурорите обявиха, че закононарушенията са осъществени като част от скица за прикриване на финансови средства, изплатени на Даниелс в дните преди изборите през 2016 година, с цел да прикрият афера, която тя сподели, че е имала с Тръмп.

Тръмп отхвърли хипотетичната спекулация. Даниелс не е упрекната в никакви нарушавания.

В изявлението, излъчено в четвъртък, Даниелс също сподели, че не счита, че Тръмп би трябвало да излежава присъда в пандиза, в случай че бъде наказан по делото.

Обвиненията, повдигнати против някогашния държавен глава, носят присъда от една до четири години, макар че в случай че бъде приет за отговорен, Тръмп може да бъде наказан на пробация.

„ Специфично за моя случай, не мисля, че за тези закононарушения той заслужава да бъде лишен от независимост “, сподели някогашната порнозвезда в изявлението.

Даниелс разказа по какъв начин се почувствала, когато в видяла Тръмп в съда във вторник: „ Кралят е детрониран, той към този момент не е недостижим “.

„ И никой не би трябвало да бъде недостижим. Няма значение каква е длъжностната ти характерност, дали си президент или не. Трябва да носиш отговорност за дейностите си “, сподели тя.

Въпреки че Даниелс не е свидетелствала пред огромното жури, което проверява схемата за тайните финансови средства, още през тя сподели през 2021 година, че „ не би желала нищо повече от това да бъде интервюирана като част от следствието “.

Тогава Даниелс уточни, че нейният юрист е бил в контакт със следователи, както и че е имала срещи с тях по други въпроси. Тя акцентира, че в случай че бъде помолена да разговаря със следователи или с огромното жури, ще „ им каже всичко, което знае “.

През 2018 година Даниелс написа книга, която разкрива предполагаемата спекулация с Тръмп, като тогавашният ѝ юрист сподели, че книгата има за цел да потвърди, че нейната история за връзките ѝ с бившия държавен глава е истиана.

Даниелс разкри още в изявлението си,  че заканите, ориентирани към нея от поддръжници на Тръмп сега са „ доста по-конкретни и съществени, в сравнение с са били в предишното “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР